SERVIS ELEKTRONIKE

Usluga IRVA Electronic uređaja poznata je korisnicima nekoliko generacija, što je i razumljivo jer postojimo već četvrt stoljeća. Naše iskustvo u servisiranju uređaja potječe iz vremena radija i televizora u boji, a s pratećim razvojem tehnologije to iskustvo postaje iz dana u dan sve bogatije.

Danas smo moderna usluga, s puno iskustva i različitih tehničkih znanja. Kod nas možete popraviti sve, jer smo jedina usluga koja popravlja sve vrste aparata bilo kojeg proizvođača.

Prije prihvaćanja uređaja na servis, pokušavamo svakom korisniku predstaviti približnu cijenu popravka. To možemo učiniti samo uz vašu pomoć, pa nam je vrlo važno čuti što nije u redu s uređajem i kako točno izgleda kvar na koji se žalite. Naše pretpostavke o cijeni i vrsti kvara potvrdit ćemo pregledom uređaja, nakon čega ćemo vas kontaktirati i zatražiti potvrdu da li nastaviti s popravkom uređaja.

Što popravljamo?

Odgovor na pitanje što se može popraviti je: Sve što se može popraviti, a popravak je isplativ!

Ukoliko je cijena popravka niža od vrijednosti uređaja, onda je popravak isplativ!

 Iako zvuči nevjerojatno, IRVA Electronic servis može riješiti problem neispravnosti bilo kojeg tehničkog uređaja. Zahvaljujući desetljećima iskustva, tisućama popravaka raznih kvarova i servisnih problema, stekli smo opsežno znanje o servisiranju na svim područjima i stvorili tim koji je spreman odgovoriti na svaki izazov. Naša usluga daje jamstvo za sve popravke naših majstora! Ne oklijevajte, ako imate problema s televizorom ili računalom, obratite se našem vrhunskom servisnom timu.

Da bi vaši uređaji uvijek radili besprijekorno, morate ih redovito servisirati i popravljati.

 

Kontaktirajte nas

Karta

Naši podatci

Obrt: "IRVA"electronic

Horvaćanska cesta 158, Zagreb

+ 385 1 3880 786
+ 385 98 451 194

vlasnik: Žarko Blažević

oib: 45791295310

IBAN: HR88236000-1101435354
SWIFT(BIC): ZABAHR2X

Radno vrijeme: 8-12 i 14-17
prva subota: 9-13.