Popravak LCD monitora

Login Form

Open Panel

Radno vrijema:  8-12 i 14-17,  prva subota: 9-13h.

Banner

IRVA electronic
Konstatacija kvara i procjena troška.
IRVA electronic
Servisiramo sve vrste elektroničke opreme
IRVA electronic
Instalacija i održavanje uredske opreme

Instalacija OS

 

 

Kupili ste laptop ili stolno računalo bez operativnog sustava. Želite svoj stari operativni sustav zamijeniti novim naprednijim. Operativni sustav vam radi sporo i želite reinstalaciju - na pravom ste mjestu.
Naš servis računala vam instalira operativni sustav po Vašoj želji (NARAVNO SA LICENCOM ILI ONAJ KOJI NE ZAHTJEVA LICENCU), kompletan sa svim drajverima i programima po povoljnoj cijeni. Donesite nam laptop ili desktop računalo  i uroku 24 sata imat će te nov operativni sustav sa svim programima, podešen i spreman za rad. Instalacija operativnog sustava traje dva sata, ako ne bude nekih nepredviđenih poteškoća, i poslije toga vi će te imati kompletan operativni sustav sa svim programima, antivirusnom zaštitom, povezan na internet i spreman za rad.

Operativni sustav instaliramo na slijedeće uređaje:

Desktop računala
Sve modele laptopa
Notebook i Netbook računala (nemaju cd/dvd)

Tablete

 

Naš servis računala instalira sledeće :

 

 • Windows 7 Ultimate ako je računalo ili laptop dovoljno jak i ima preko 2GB radne memorije, ili Windows 7 Starter ako je u pitanju  sa 1GB radne memorije
 • Windows 8 - koji se u praksi pokazao kao dosta brži od windows 7 operativnog sustava. Windows 8 je zaista odličan operativni sustav, samo što klijenti imaju problem sa prilagođavanjem.
 • Linux uBuntu i što je naša preporuka ako klijent koristi samo internet, e-mail, filmove..
 • Šta sve ulazi u kompletnu instalaciju operativnog sustava?
 • Instalacija Antivirusne zaštite.
 • Instalacija programa za video i audio, kodeci za otvaranje svih audio i  video formata.
 • Instalacija programa za interent.
 • Instalacija programa za fotografije.
 • Open Office, zamjena za microsof office i još besplatno
 • Instalacija 7ZIP programa za zipovane datoteke.
 • Skype, Messenger
 • Programi za download filmova i glazbe.
 • PDF čitači i PDF konverteri
 • Team Viewer, program za tehničku podršku i manje popravke vašeg računala preko interneta
 • i još mnoge druge sitne programe da vam rad na računalu bude uspješniji i lakši.

 

U cijenu instalacije ulazi: instalacija vaših drivera, ili iz naše arhive, podešavanje interneta, e-maila, povezivanje pisača, povezivanje skenera, umrežavanje rutera, naravno kao i optimiziranje operativnog sustava prema konfiguraciji.

Važno je napomenuti: - svi programi koje Vam instaliramo su besplatni, i ne podliježu zakonu legalizacije softvera.

Novi operativni sustav rješava mnoge sitne probleme

Instalacija operativnog sustava zaista pravi razliku između starog i novog sustava. Instaliranjem novog operativnog sustava vi praktično imate novo računalo, sa svim programima za rad. Vaše računalo će sigurno raditi bolje nego prije, čak i brže kada se napravi dobra optimiziranje.

Po nekom pravilu, reinstalaciju sustava bi trebalo raditi jednom godišnje, eventualno u dvije godine. Jer operativni sustav se vremenom umori, ošteti, i što je stariji radi sve sporije. Ovako kada se uradi kompletna reinstalacija sustava, sa svim podešavanjma i optimiziranjem sustava je nov, a računalo tada radi savršeno. Vi bi time izbjegli eventualan pad sustava, gubitak podataka, gubitak živaca.

 

Instalacija Windows 7 operativnog sustava (original)

 

Pošto je prošla era windows XP operativnog sustava, na ne zadovoljstvo mnogih korisnika windows platforme windows XP je zvanično ugašen, i ugašena je podrška za njega. Sada moramo da se polako prebacujemo na noviji i ljepši operativni sustav windows 7. Minimum operativne memorije koju koristi ovaj sustav je 2GB, sve ispod toga je mučenje korisnika, sustava i uređaja. Windows 7 je u suštini lijep operativni sustav, lak za privikavanje posle windows XP, brzo radi na novijim uređajima, ima svu muguću podršku.
Kod nas u servisu računala možete instalirati windows 7 operativni sustav, sa svim programima i drajverima za uređaj na koji se instalira. Uz sustav windows 7 dobijate sve programe za normalan rad a tako i za Windows 8.

 

Servis IRVA electronic.